Tek.no

Nyhet

Samsung slipper mobiltilbehør med ekstra spenstig design

Fancy høyttalere og batteripakker med lys er noe av det selskapet nå slipper.

Samsung
Eigil Knudsen
1 Nov 2016 18:39

En del elektroniske dupeditter er kun tilgjengelig i produsentenes hjemland, før de senere lanseres globalt. Det er tilfellet med et knippe nye mobiltilbehør-produkter fra Samsung, som nå skal tilbys utenfor Sør-Koreas grenser.

Produktene omfatter seks enheter med den felles egenskapen at de byr på ganske uvanlige og snedige designløsninger; et par øreplugger, to bærbare høyttalere, et «ladebrett», en batteripakke og et bærbart LED-lys.

Hva med en høyttaler med et lys du kan endre farge på ved å riste den?
Samsung

Spesielle høyttalere

Den ene høyttaleren er en rund, liten sak med en egen bærereim som gjør at du enkelt kan ta den med deg på farten, mens den andre er en sylinderformet sak med innebygget LED-lys. Sistnevnte kan du «riste» på for å endre farge, og man kan endre lysstyrken ved å vippe den som en flaske.

Blant de øvrige produktene er en snodig, kjeleformet batteripakke med LED-statusindikator og bærereim som kommer i varianter på 5100 mAh og 10 200 mAh. Batteripakken kan festes til et av de andre produktene, som er et bærbart USB LED-lys, noe som resulterer i en slags «lanterne»-lignende innretning.

Du kan også koble lyset til andre enheter med USB-porter.

Ladebrettet har plass til to trådløse enheter samtidig.
Samsung

Ladebrett med to enheter

De to siste produktene er et par øreplugger med ganske stilfullt design, og et «ladebrett». Sistnevnte har plass til to enheter og kan for eksempel brukes til å lade mobilen samtidig som du plasserer en av høyttalerne på den andre delen.

Det nye mobiltilbehøret fra Samsung skal ifølge selskapet lanseres i markeder over hele verden i løpet av november, men det er uvisst når de vil bil tilgjengelige her på berget og til hvilken pris.

Samsung har mange jern i ilden: Nå er selskapet første ute med 10-nanometers prosessorbrikker »

(Kilde: Pressemelding)

Les også
«UFO-dronen» kan lyse opp natten
Les også
Nå lanserer Samsung en kurvet spillskjerm med kvanteprikker
Les også
Samsung slipper nytt 10-tommers nettbrett med Note 7-penn
Les også
Gjenopplev åttitallet med denne pikselhøyttaleren
annonse

Les også