Til hovedinnhold

Nettsted kjøper splitter nye PC-er til IE 7-brukere

Ble billigere enn å støtte kundenes eldgamle nettlesere.

Dragon Images/Shutterstock.com

De fleste datainteresserte gjør seg gjerne flid med å holde seg oppdatert med det nyeste innen både programvare og maskinvare, og det å unnlate å gjøre dette kan i noen tilfeller koste mye penger.

Et amerikansk nettsted ved navn NursingJobs har nå fått erfare hvor dyrt det kan bli når kundene ikke holder seg oppdatert, og gikk til et ganske drastisk skritt for å kompensere for disse kostnadene. Det melder Gizmodo.

Kjøper nye PC-er til kundene

NursingJobs er en nettside som legger til rette for at sykepleiere kan komme i kontakt med mennesker som har behov for tjenestene deres.

I dette tilfellet var problemet at en del av kundene fremdeles brukte den temmelig foreldede nettleseren Internet Explorer 7, som ble sluppet helt tilbake i 2006.

For å bringe denne gruppen til nåtiden kunngjorde NursingJobs nylig på nettsiden sin et modig tiltak, nemlig at de nå vil tilby alle kundene som «sitter fast» med Internet Explorer 7 splitter nye PC-er med en moderne nettleser.

Vil lønne seg

NursingJobs innrømmer at dette grepet virket «sprøtt» til å begynne med, men etter noen beregninger kom de frem til at dette faktisk vil være rimeligere enn å fortsette å støtte den grundig utdaterte nettleseren, særlig siden det kun er 1,22 prosent av kundene som fremdeles bruker denne.

Det er uvisst hva slags PC-er tjenesten vil tilby kundene, men antakelig er det ikke snakk om de mest kostbare maskinene på markedet.

Lurer du på hvilken nettleser du skal bruke? Vi sjekket hvilken som er den kjappeste (Ekstra) »

(Kilde: NursingJobs, via Gizmodo)

annonse