Nyhet

Ny Iphone på vei?

Den alltid like hete ryktebørsen rundt Apples produkter blir ikke kjøligere av de mange sosiale nettjenestene vi omgir oss med. Eldar Murtazin, redaktør i mobilnettstedet Mobile Review, gir nå grobunn for nye rykter gjennom sin Twitter-konto.

Nettstedet Engadget fanget nettopp opp følgende tweet fra Murtazin; "Foxconn received order for next generation iphone". Foxconn er en av verdens største produsenter innen datakomponenter og elektroniske produkter. Blant annet lager de produkter for både Apple, Microsoft og Motorola, for å nevne noen. Kjapt oversatt betyr altså tweetet at neste generasjon epletelefon er bestilt.

Troverdig kilde

Det er slett ikke alltid slike rykter stemmer, med de mange ryktene som til enhver tid svirrer er det ikke en gang spesielt ofte. Likevel tillegges altså dette tweetet relativt stor vekt, da Murtazin over tid har vist seg å ha svært god oversikt over mobilbransjens gjøren og laden.

Det påpekes også at tidspunktet stemmer ganske godt overens med lanseringssyklusen til Apple. Alle tre versjonene av epletelefonen har hatt lanseringsdato midt på året og med omtrent et års mellomrom mellom hver.

(Kilde: engadget.com)

Les også
Samsungs 64 GB-brikke nærmer seg
Les også
Amobils spådommer for 2010
Les også
Googles Nexus One fanget på video
Les også
Elektronikkbransjen har kåret årets julegaver
Les også
- 90 prosent av ødelagte mobiler er Iphone
Les også
Ny Iphone lanseres 9. juni
annonse