Tek.no

Nyhet

Det beste fra Amobil-uken

Silje Gomnæs
23 Sept 2007 16:26

Uken som gikk har vært den store UMA-uken. Netcom lanserte landets første UMA-tjeneste, hvorpå Telenor gikk ut og ga teknologien det glatte lag. Litt senere i uken lanserte Nokia UMA-telefonen 6301. I tillegg innrømmet Sony Ericsson fadesen med K850i-bildene og vi lærte deg hvordan du kan gjøre mobilen din sikker.

Nyheter og begvenheter

Netcom lar deg ringe gratis
Mandag denne uken lanserte Netcom landets første UMA-baserte tjeneste; Home Free. Tjenesten lar deg ringe gratis via internett med mobilen når du er hjemme.
Les mer »

Her er Nokia E51
Finnene lanserte denne uken en ny modell for forretningsmarkedet, med både 3G- og WiFi-støtte.
Les mer »

Telenor blåser i UMA
Etter at Netcom lanserte UMA-tjenesten Home Free, var Telenor raskt på pletten med å avskrive teknologien. I stedet for UMA, vil operatøren satse på en annen teknologi.
Les mer »

Nokia 6300 får UMA og Wi-Fi
Nokia lanserte også en oppfølger til 6300 denne uken. 6301 har støtte for UMA, som for eksempel lar deg bruke Netcoms nye tjeneste.
Les mer »

- K850i-bildene var falske
På Sony Ericssons tyske nettsider kunne du se bilder som skulle være tatt med den nye mobiltelefonen K850i. Noen oppdaget imidlertid at de var tatt med et vanlig digitalkamera. Sony Ericsson innrømmer det hele og beklager.
Les mer »

Endelig dom: Fem års reklamasjon på mobiltelefoner
Etter en lang prosess mellom Elektronikkbransjen og forbrukerorganisasjonene, bestemte Høyesterett denne uken at du har fem års reklamasjonsrett på mobiltelefonen din.
Les mer »

Mobilskolen

Del 21: Gjør mobilen din sikrere
Denne uken så vi nærmere på hvordan du kan beskytte innholdet på mobilen din bedre, ved hjelp av koder og låser som ligger i telefonen sin og på SIM-kortet ditt.
Les mer»

Tester

TomTom Go 720
Go 720 er en stilren GPS med skarp skjerm. Den er meget brukervennlig, og fungerer også som håndfrienhet. I tillegg kan du bruke den til å sende og motta SMS. Vi er svært fornøyde med det vi ser.
Les mer »

LG KU250
Da vi testet denne telefonen, gledet vi oss over skarp og klar skjerm, god talekvalitet og 3G-støtte. KU250 skal imidlertid være en 3G-telefon for folket, og for å presse prisen har LG sett seg nødt til å ty til billige plastmaterialer som svekker kvalitetsfølelsen.
Les mer »

Samsung U700
Samsungs speilblanke telefon har berøringsfølsomme kontrolltaster og oser av eksklusivitet. Den bommer heller ikke på teknologibiten, og stiller med både super-3G, 3G og EDGE. På minussiden finner vi en plagsom musikkspiller og et kamera som ikke overbeviser oss.
Les mer »

Les også
Det beste fra Amobil-uken
Les også
Det beste fra Amobil-uken
Les også
Det beste fra Amobil-uken
Les også
Det beste fra Amobil-uken
annonse

Les også