Tek.no

Nyhet

Tim Burton med ny animasjonsfilm?

Søt hund med bolter på halsen.
David Auby Johansen
2 Okt 2007 10:00

Nettstedet aintitcool.com har vært så heldige å plukke opp et rykte om at Tim Burton forhåpentligvis er i gang med en ny animasjonsfilm. Dette skjedde under en pressekonferanse for Disney der formann Dick Cook utalte at; «den kreative mesterhjernen bak mange av det siste tiårets beste animasjonsfilmer nå jobber på en ny animasjonsfilm for studioet.»

Park eller Burton?

Umiddelbart skulle man a tro at dette dreier seg om Nick Park, siden han har stått for både ”Chicken Run” og ”Curse of the Were-Rabbit” dette tiåret. Det som har fått ryktene til å florere er et følgespørsmål der Burton ble trukket frem som en mulig regissør. Spørsmålet ble ikke avvist. Dagen etter mottok aintitcool.com en email der det ble hevdet at Burton er i gang med en langfilmutgave av sin kortfilm ”Frankenweenie” (1984).

Alternativ Frankenstein

”Frankenweenie” er løst basert på historien om Frankensteins monster, der hunden Weenie dør for deretter å bli vekket til live av sin eier Victor. Frankenweenie terroriserer nabolaget og Victor forsøker selvfølgelig å overbevise alle om at hunden fremdeles bare er hans søte lille kjæledyr.

Den 29-minutter lange ”Frankenweenie” er inkludert på DVD-utgaven av ”Nightmare Before Christmas”.

annonse

Les også