Tek.no

Nyhet

Er dette et surfebrett fra Google?

17 Sept 2010 19:05

Det ser ut som om Google har noe nytt på gang, om vi skal tro ryktene som verserer på nettet. Det har nemlig dukket opp bilder av noe som ser ut som et surfebrett, samtidig som Google har registrert varemerket Speedbok i både USA, Norge og andre land.

Mange mener bildene og varemerkeregistreringen gir god grunn til å tro at det nå er et surfebrett på vei. For ikke så altfor lenge siden kastet Google et annet av sine fysiske produkter, mobiltelefonen Nexus One, på båten. Om de nå er i gang med en ny fysisk enhet, blir det spennende å se hvor lenge selskapet er interessert i sitt eget produkt denne gangen.

Les også: Google kutter Nexus One
Les også: Få selger Nexus One
Les også: – Google stjal krysset vårt

Det finnes alltids dem som tror det motsatte av almuen. I denne forbindelsen er det noen som mener at Speedbook slett ikke er et nettbrett eller en annen fysisk enhet. De mener at Speedbook er en programvarebasert tjeneste som digitaliserer papirsider i vanlige bøker. Google har nemlig registrert patent på en slik tjeneste allerede i 2004, men fortsatt ikke tatt den i bruk, skriver Dagens IT.

(Kilder: Dagens IT, Gizmodo, Phandroid)

Les også
Se Froyo kjøre på Galaxy S
Les også
Brikkekrig mellom Google og Apple?
Les også
Nexus Two i februar?
annonse

Les også