Tek.no

Nyhet

RoboCop-filmatisering underveis

Darren Oronofsky snakker til syvende og sist ut om sin nye film.
5 Nov 2008 12:00

Regissøren Darren Aronofsky er mannen som sto bak knallsuksessene "The Fountain" og "Requiem For A Dream". Nå kommer han ut med flere detaljer i et intervju med Empire angående den nye filmatiserte tolkningen av "RoboCop". Filmen skrives av David Self, som blant annet har filmer som "The Wolf Man" og "The Road To Perdition" på resyméet

Ingen fortsettelse på originalfilmen

Aronofsky forklarer at produksjonsselskapet nå bare venter på at manuset til filmen blir ferdiggjort. Regissøren forteller videre at filmen hans egentlig er en gjenoppfinnelse. Dette sier han til sitt forsvar etter ryktene han er blitt utsatt for om at filmen hans visstnok skulle være en direkte fortsettelse på Paul Verhoevens originalfilm fra 1987.

- Jeg og David Self jobber nå med manuset. Han er en imponerende god forfatter, og sammen holder vi på med å lage noe nytt og friskt. Vi får se hva som skjer når manuskriptet er klart. Jeg er en stor fan av den originale filmen, jeg synes til dags dato at det er en fantastisk film, og jeg tror vi må se oss om etter det samme materialet i det 21. århundre og se hvor det fører oss hen, avslutter han.

Avbrutt

Aranofsky ble under intervjuet spurt om Peter Weller, den originale RoboCop-skuespilleren ville komme til å dukke opp i en kort opptreden. Regissøren ble dessverre avbrutt før han fikk gitt sitt svar på spørsmålet.

"RoboCop" forventes å være klar for lerretet i 2010, og fortsatt er hverken skuespillere eller en nærmere dato for lansering blitt bestemt.

annonse

Les også