Til hovedinnhold

Komplett legger ned sitt siste pick-up-point i Oslo

Sier hjemlevering er et fullgodt alternativ.

Niklas Plikk, Tek.no

I en e-post til kundene sine opplyser Komplett at de legger ned sitt pick-up-point ved rådhuset i Oslo. Dette var selskapets siste utleveringssted i Oslo, og var kombinert med et showroom hvor de viste frem utvalgte varer fra sortimentet sitt.

– I forbindelse med at vår leieavtale på Kronprinsesse Märthas Plass nå utgår har vi besluttet å legge ned vårt pick-up-point i hovedstaden, skriver Kristin Hovland, kommunikasjonssjef i Komplett til Tek.no.

– Pick-up-pointet ved Oslo rådhus er vårt eneste utleveringssted i Oslo, det blir ingen endringer for vårt pick-up-point i Sandefjord, fortsetter Hovland.

Ifølge Hovland er det imidlertid fortsatt mulighet at de kommer tilbake:

– Vi vil følge godt med på hvordan våre kunder opplever dette, og skulle behovet vise seg å være til stede vil vi løpende vurdere å etablere et nytt pick-up-point.

Lang historie

Komplett opprettet et pick-up-point ved rådhuset i Oslo allerede sommeren 2012, og har siden tilbudt kunder å plukke opp varene sine der fremfor å vente på at den skal bli levert med posten.

De var også til stede i en rekke byer og tettsteder, blant annet i Bergen, Trondheim, Stavanger og på Lørenskog. De aller fleste av disse ble kuttet i 2017, bortsett fra to de to i Oslo samt ett punkt i Sandefjord. Men nå er altså Komplett helt ute av hovedstaden.

Som et plaster på såret skal kunder i Oslo og Akershus kunne få varene sine levert helt hjem via det norske firmaet Porterbuddy. Hovland beskriver det som et fullgodt alternativ til personlig utlevering ved rådhuset, og sier de vil levere på døren til kunder for 129 kroner.

annonse