Nyhet

7. august er datoen for Samsungs nye toppmodell

Skal komme i to størrelser.

Samsung har lenge hatt tradisjon for å ha to store lanseringer på mobilfronten hvert år: Galaxy S-lanseringen, og Galaxy Note-lanseringen. I år har vi allerede fått Galaxy S10, Galaxy S10+ og Galaxy S10e.

Derfor bør det neppe overraske noen at det nå nærmer seg avduking for det som etter alt å dømme vil bli hetende – hold deg fast – Galaxy Note 10. Det melder PhoneArena.

7. august

Samsung har selv sendt ut invitasjoner til en «Unpacked»-event 7. august, uten å spesifisere hva som skal lanseres. Videoen levner derimot liten tvil: en penn, Note-seriens varemerke, tegner opp en kameramodul som etter alt å dømme hinter til det sentrerte «hole punch»-kameraet man forventer at mobilen vil få.

Dette er altså den samme typen kamera som i de øvrige Galaxy-toppmodellene, der frontkameraet rett og slett skjæres plass til i skjermpanelet. Du kan selv bedømme videoen under:

To varianter

Note 10 forventes for øvrig å for første gang å komme i to varianter: én vanlig, og én pluss-variant. Som alltid er det da skjermstørrelsen som er det store skillepunktet: 6,3 tommer for vanlig Note 10, og 6,7 tommer for Note 10+.

Ellers forventes topprosessoren Snapdragon 855, opp til 12 GB minne, 5G-støtte i utvalgte markeder og ultrasonisk fingeravtrykksleser under skjermen.

Note 10 skal visstnok komme i to varianter – både stor og liten. Bildet er en digital skisse som skal være korrekt, men er ikke fra offisielt hold.

Kameramodulen virker foreløpig å være den samme som i nevnte S10-modeller, og vil inkludere både vanlig kamera, vidvinkel og zoom. Og som alltid: ta alt sammen med den obligatoriske klypen salt – ingenting av dette er så langt bekreftet offisielt.

Også Apple har begynt med store mobiltelefoner:
TEST: iPhone XS Max er deres største mobil noensinne »

(Kilde: PhoneArena, GSMArena)

Les også
Samsung lekket Galaxy Note 10+ helt på egen hånd
annonse