Dette skal være verdens første toalettskrubberobot

Fremtiden ser straks mye lysere ut.

På få år har vi fått roboter som støvsuger, klipper, vasker og renser, men fremdeles er det en del møkkajobber vi må ta selv. Som å skrubbe porselenet fritt for bremsespor, for eksempel.

Nå begynner det dog å se lysere ut. Et selskap ved navn Altan Robotech har nemlig kommet på markedet med Giddel, en portabel robot med toalettskrubbing som spesialfelt.

Den krever riktigok at du fester den i en spesiell brakett, som muligens også betyr at du må bytte ut toalettsetet, men for noen vil det uansett være verdt bryderiet.

Men så kommer kostnadene for roboten i tillegg. På produktets hjemmeside er den i skrivende stund på salg for 400 amerikanske dollar, da som et sett med ekstra børster, tre fester og et toalettsete, sånn i tilfelle.

Skal passe til de fleste dasser

Vi forventer vel strengt tatt ikke mirakler fra hva som etter alt å dømme er et førstegenerasjonsprodukt, men ifølge produktsiden skal roboten – som er utstyrt med en hendig teleskoparm – tilpasse seg forskjellige toaletter.

For ettersom den er oppladbar og portabel, er naturligvis tanken at du skal kunne bruke Giddel i samtlige toaletter i huset. Roboten tar da jobben med å skrubbe på kanten, på siden av kanten og under kanten, pluss naturligvis i hele skåla.

Den er kompatibel med vanlig toalettrens, og visstnok lagd av plast med antimikrobielle egenskaper – noe som skal sørge for at den kan skrubbe bort møkka uten å bli for møkkete selv.

Til vår lille skuffelse sender ikke Altan Robotech pakker internasjonalt. Men vi får da bare håpe at Giddel eller lignende produkter etter hvert finner veien til vår del av verden også.

Posten vil også ha en robot:
Denne skal kunne levere pakker og brev >>>

(Kilde: BGR)

Les også
Fords «sitterobot» kan simulere en svett rumpe
Les også
Ikke alle roboter er like nyttige, og dette er kanskje den dummeste vi har vært borti
Les også
Støvsugerroboten som ikke kaster bort tiden
annonse