Tek.no

Nyhet

Telia avslører dato for Apple Watch med 4G

30. november åpner forhåndsbestillingen.

14 Nov 2018 11:27

Da siste Apple Watch ble lansert i september var det med en bismak av skuffelse for norske Apple-fans. Et par av klokkens viktigste funksjoner ble ikke med til Norge. Hverken 4G med eSIM eller viktige helsefunksjoner ble med på lasset. Nå ser det endelig ut til at 4G-utgaven kommer.

På Telias nettsider kan du nemlig melde deg på en interesseliste, der vignetten lover at «Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) kommer snart».

Oppdatert: Nå har også Telenor sin interesseliste for Apple Watch series 4 med 4G ute. Telias liste ligger på forsiden av Telia.no.

Oppdatert 20:15: I en e-post gir Telia oss en konkret dato: 30. november.

"Telia vil selge Apple Watch Series 4 med innebygget SIM, laget for å hjelpe brukerne til å forbli påkoblet, være mer aktive og ta kontroll over helsen sin på nye måter. Kunder vil kunne forhåndsbestille Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) fra 30. november på telia.no og i Telia-butikkene."

Kanskje før jul

Vi spurte Telia om de kunne si noe mer om slippdatoen for klokken, men operatøren vil ikke si mer enn at de kommer med mer informasjon om akkurat den biten etter hvert. Vi klarte heller ikke å få bekreftet om snart betyr før jul eller ei.

Til tross for at konkurrenten Telenor ennå ikke har lagt ut oppdateringer om smartklokken på sine nettsider svarer Telenors kommunikasjonssjef, Anders Krokan, slik på spørsmålet om klokken blir tilgjengelig for deres kunder før jul.

– La meg si det slik; våre kunder skal ikke la seg forundre om julenissen har noe eSIM-godt i sekken sin ...

Krokan forteller dessuten at også Telenor vil legge ut mer informasjon om Apple Watch på sine sider i løpet av dagen.

Les testen av Apple Watch series 4 her »

eSIM i norske nett

Så langt er det bare den vanlige Watch-modellen med WiFi, Bluetooth og GPS som har funnet veien til norske forbrukere. Det til tross for at konkurrenten Galaxy Watch fra Samsung utelukkende selges med eSIM og 4G-støtte her til lands.

Det har også vært mulig å bruke eSIM-enheter i norske mobilnett ganske lenge, ettersom alt fra husalarmer til en tidlig Gear S-klokke fra Samsung har vært i salg med løsningen. Men Apples eSIM-klokke har så langt hverken vært solgt eller latt seg registrere hos operatørene her til lands.

Men hvis du virkelig ønsker deg en Apple-klokke med innebygget 4G-støtte begynner det altså å nærme seg nå.

Les også
Ice lanserer eSIM-abonnement
annonse

Les også