Tek.no

Nyhet

The Avengers tar form

Iron Man er klar for "The Abengers "i 2011. Med to oppfølgere på trappene er Downey Jr. mer opp tatt enn noensine.
Roger Grosvold
31 Okt 2008 09:00

Første brikke er lagt i puslespillet som til slutt skal bli en filmatisering av en av de kuleste gjengene i Marvel-universet, nemlig The Avengers. Nå er det nemlig klart at Robert Downey Jr. skal gjenta rollen som Iron Man.

Dyreste og tøffeste

Robert Downey Jr. høstet lovord fra kritikere og tegneseriefans da han ikledde seg rollen som Iron Man som entret norske kinoer tidligere i år. At det skulle bli en oppfølger lå i kortene allerede før rulleteksten meldte seg, men nå rapporterer Variety at Downey har skrevet kontrakt for både "Iron Man 3" og ikke minst "The Avengers".

The Avengers består av superheltene Iron Man, Captain America, Thor og Hulken, og med så mange navn på lista er det mye som tyder på at dette kan bli den tøffeste, og ikke minst dyreste, superheltfilmen til dags dato.

Får vi se Norton?

Men Robert Downey Jr. er ikke den eneste fra "Iron Man" som vil foreta overgangen til "The Avengers". Don Cheadle skal som kjent ta over rollen som Starks høyre hånd, James Rhodes, i I"ron Man 2" etter Terrence Howard som spilte rollen i første film. Nå er det klart at også Cheadle skal dukke opp i "The Avengers".

"Å være med i The Avengers eller ikke være med i The Avengers - Dèt er spørsmålet!"

Det fansen nå spør seg er om man vil trekke inn Edward Norton som spilte The Hulk i filmversjonen som fikk oss til å glemme det flaue makkverket signert Ang Lee fra 2003. Som kjent dukket Downey opp i en liten cameo i "The Incredible Hulk", og nå som Downey er hyret er det forventninger om at også Norton skal bli forespurt.

Men det spørsmålet som virkelig råder blant fansen er hvem som skal spille rollen som henholdsvis Thor og Captain America. Kulturo skal holde deg oppdatert!

annonse

Les også

Loading
annonse

Dagens beste tilbud

I samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no
Loading