Nyhet

HTC regner med stor vekst

I en stor lekkasje for en uke siden dukket blant annet denne HTC-modellen opp, og fremstår som en Touch HD med tastatur.

Mens Sony Ericsson møter sterk motvind fra flere himmelretninger, er smarttelefonprodusenten HTC svært positiv for resten av det inneværende året. Selskapet sier at det kan stå litt dårlig til med inntektene i den nærmeste fremtiden, men med langt bedre utsikter for resten av året.

Peter Chou, administrerende direktør i HTC, forutser en tosifret prosent økning i inntektene - altså at selskapet skal tjene mer enn ti prosent mer penger i år enn i fjor. I 2008 tjente selskapet 28,65 prosent mer enn i 2007, og store deler av æra for det går til selskapets Android-telefon G1. 

Ny Android-mobil i februar?

På mobilverdenens lanseringsfest 16.19. februar, også kalt Mobile World Congress, kan vi dermed forvente sterk prestasjon fra HTC. Blant annet sies det nå at en Android-telefon kan lanseres på den verdenskjente mobilmessa.

En stor lekkasje fra HTC som nylig preget nyhetsbildet, viser også at HTC har en rekke spennende modeller på lur. Blant annet en oppfølger til Touch Diamond og en Touch HD med fulltastatur. 

Se lekkasjen her »

(Kilde: moconews.net)

Les også
Hils på Windows-mobilen Aspen
Les også
Nå skal det hete Windows Phone
Les også
Omnia HD mister navnet
Les også
HTC lanserer ny Touch Cruise
Les også
- Hvorfor kan ikke HTC ringe 113?
Les også
Iphone større enn Windows Mobile
Les også
Touch Diamond kan sende HTC-aksjen til himmels
annonse