Tek.no

Nyhet

Helter med filmmuskler

Denne karen skal regissere første episode av "Heroes: Origins".
David Auby Johansen
25 Sept 2007 07:00

Mens den populære TV-serien ”Heroes” allerede har påbegynt sin andre sesong i statene, har vi her i lille Norge så vidt fått en smakebit av serien som nå nylig startet på NRK3. Alt i USA er som kjent stort, og derfor er planleggingen av en seks delers spin-off serie kalt ”Heroes: Origins” er i full sving.

”Heroes: Origins” skal sendes i midtpausen av sesong 2, og ta for seg èn ny superhelt for hver episode. Mot slutten av serien skal seerne selv få avgjøre hvem av superheltene som skal følges videre i Heroes-universet. Ifølge Empireonline.com er flere kjente filmnavn tilknyttet prosjektet.

Kevin Smith i førersetet

Det er allerede kjent at tegneserieentusiast Kevin Smith (”Clerks”, ”Dogma”) skal skrive og regissere den første episoden av spin-off serien. Nå tilføyes det at skrekkregissør Eli Roth (”Hostel”) og manusforfatter Michael Dougherty (”Superman Returns" og ”X-Men 2”) også skal få leke seg med superheltserien. Mens Roth både skal skrive og regissere sin episode, holder Dougherty seg til skrivebordet for denne gang.

annonse

Les også