Til hovedinnhold

Trendy og lett blåtann

Nå kan du finne Plantronics nye hodesett Explorer 320 i norske butikkhyller. Hodesettet har fått gode kritikker av utenlandske medier, og skal være et av de rimeligste blåtann-hodesettene Plantronics tilbyr på markedet i dag.

Joystick

Explorer 320 har opptil ti timers taletid, og stand-by tiden er oppgitt til 240 timer. Hodesettet er utstyrt med en joystick som blant annet lar deg svare på samtaler og justere volumet. En LED-statusindikator gir deg beskjed om det er på tide å sette hodesettet på lading, og varsler om tapte anrop.

Lettvekter

Vekten er oppgitt til fjærlette 17 gram. Hodesettet leveres i fargene sølv og sort og støtter blåtann-standarden v1.2. Du kan selv velge om du vil feste hodesettet til venstre eller høyre øre. Av tilleggsutstyr følger det med USB- og billader.

- Introduksjonen av Explorer 320 i vår blåtann-serie er perfekt for mennesker som ønsker et rimelig, trendy og brukervennlig hodesett, sier Philip Vanhoutte fra Plantronics.

Da Explorer 320 ble presentert under CeBIT-messen tidligere i år, ble det poengtert at hodesettet er et alternativ til de som har behov for trådløs håndfri i bilen eller på jobb, men som ikke trenger å bruke det daglig.

Rimelig

Hodesettet skal være kompatibelt med mobiltelefoner fra blant annet Nokia, Siemens, Samsung og Sony Ericsson.

Explorer 320 har en prislapp på 600 kroner.

(Kilde: Pressemelding fra Plantronics)

Les også
Lei av å prate i vind?
Les også
Nå skal alle bruke dem
annonse