Tek.no

Nyhet

Sexting blir avslørt som juks

Halvparten innrømmer nemlig at de «faker» det.

Shutterstock
18 Apr 2014 10:00

Har du prøvd såkalt «sexting», hvor man sender frekke meldinger, bilder eller videoklipp til hverandre? Da kan du ha blitt holdt for narr, skriver Tech Times.

En ny studie som heter «Love the Way You Lie: Sexting deception in romantic relationships» fra professorer ved Indiana University avslører nemlig at halvparten av de som driver med sexting bare «faker» det.

Liten studie

155 college-studenter var med i gruppen som ble undersøkt og intervjuet om sine digitale sexvaner. Så mange som 67 prosent av de som erkjente at de holdt på med sexting, innrømmet også at de hadde løyet under akten for å gjøre opplevelsen bedre for partneren. 33 prosent sa imidlertid at de løy for sin egen del, for eksempel fordi de kjedet seg, konkluderer studien med.

Videre kom det frem at kvinner i langt større grad enn menn følte at det var nødvendig å «fake» under sexting. Hele 45 prosent av kvinnene som var med i studien sa de hadde gjort dette, mens bare 24 prosent av mennene sa det samme.

Antall prøvekaniner er relativt lavt, og her er det kun snakk om unge voksne i universitetsalder. Derfor er det kanskje litt søkt å tro at tallene er overførbare til samfunnet for øvrig. Poenget til forskerne var derimot å påvise at det ikke nødvendigvis er så uvanlig å «fake» når man driver med sexting.

Hele studien kan du kjøpe her

Microsoft spurte par som var i langdistanseforhold:
Kan Skype-sex redde forholdet? »

(Kilder: Tech Times, Science Direct)

annonse

Les også