Lar familien turbo-surfe

Miniruteren gjør at hele familien kan koble seg til internett på ett og samme mobile bredbåndsabonnement. Ruteren støtter alle WLAN-enheter, som iPhone, PC, MAC og Play Station.

- Miniruteren gjør at du kan dele internettilgangen med hele familien. Samtidig beholder du de mobile fordelene, som gjør at du kan koble deg til internett overalt der det er mobildekning, sier NetComs kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus.

Turbodekning i påskefjellet
NetCom har ifølge en pressemelding det siste året investert over 400 millioner kroner i dekning og kapasitet i 3G-nettet for å sikre stabile hastigheter, tilgang og rom for flere brukere.

- I tillegg til å bygge ut 3G-dekningen i populære hytteområder, langs kysten og i byene har vi doblet opplastingshastigheten i hele 3G-nettet. Sammen med miniruteren håper vi at dette gir kundene våre en super mobil påske, sier Vederhus.

Nye volumgrenser

Begrensningene på datatrafikk i de ulike abonnementene utvides nå fra 15. mars og blir som følger: Fritid 2 GB, Litt Bruk 5 GB (tidligere 1 GB), Hele Tiden 6 GB (tidligere 4 GB). Når grensene nås settes hastigheten ned.
Ruteren kommer for salg mandag 22. mars, på netcom.no og hos utvalgte forhandlere, og lar deg koble opp inntil fem PC-er eller andre dingser med trådløst nett via ett og samme mobilt bredbåndsabonnement. "NetComs miniruter" er levert av Huawei, som i januar kom med Mi-Fi-modemet Huawei E5830 , som kan brukes hos samtlige 3G-tilbydere av mobilt bredbånd. Men Netcoms modem har i tillegg støtte for UMTS 900. Huaweis modem har vært i salg siden januar i år i blant annet Webbutikken og hos ePartner.no til rundt 2 000 kroner. Dette er ett av tre slike modem vi er i gang med å teste på Mobilen.no.

Les også
4G til fjells
Les også
Splitter nytt mobilmerke til Norge
Les også
Test av tre mobile 3G-routere
Les også
iPhone elsket av folket
Les også
Visual Voicemail til Elm
Les også
Ring gratis med kontantkort
Les også
Stor test av mobilabonnementer
Les også
Kom i gang med mobilsurfing
Mer om
annonse