Til hovedinnhold

Lekkede bilder av ny Samsung-modell

Det er ikke lenge igjen før Microsofts storsatsing på sitt nye operativsystem for mobiltelefoner inntar markedet. Nå er det lekket bilder fra en ny modell fra Samsung med navn I8700. Dette kan da være Samsungs første telefon med Windows Phone 7.

Bortsett fra operativsystemet kan vi se at telefonen er utstyrt med 8 GB lagringskapasitet, samt et kamera med en LED-lampe på baksiden.

11. oktober?

Microsoft har det siste året blitt liggende bak andre aktører på operativssystemfronten, som Android og iOS. Den siste måneden har de begynt å skape store forventninger til sitt nye system, som forhåpentligvis slippes på markedet om en drøy måned.

Det er ryktes at 11. oktober er datoen som er verdt å merke seg, og da går det nok ikke lang tid før telefonene med WP7 når butikkhyllene verden over.

Satser stort

Samsungs nye telefon ser svært lovende ut, og vi får håpe den kommer hit til lands så vi kan få testen den. Microsoft har tidligere sagt at de skal bruke milliarder av kroner når på lanseringen og utviklingen av sitt nye system. Vi venter i spenning.

Les også: Tegra 2-mobiler er rett rundt hjørnet.
Les også: HTCs første Windows Phone 7-mobil.
Les også: Refleksjon: Windows Phone 7: Lek eller alvor?

(Kilde: Gizmodo, Engadget.)

annonse