Tek.no

Nyhet

Bet du på?

2 Apr 2011 00:01

Tradisjonen tro har vi også i år gjort vårt beste for å lure våre lesere opp i stry, men heldigvis ikke sånn til vanlig - kun første april.

Enten det nå gjelder speilreflekser for venstrehendte, at Akam skal bli betalingstjeneste, eller at enkelte kameraer har lotterilodd innbakt i firmwaren, så er det alltid noen som biter på. For å gjøre vårt beste for å lure flest mulig hadde vi i år alliert oss med Elektronikkbransjen, Fotorådet og foto.no. Sistnevnte kjørte samme aprilspøk som oss, og siden vi har mange av de samme leserne, var håpet at flere skulle la seg lure når de fant samme "nyhet" på begge sidene, med forskjellig tekst men med de samme sitatene.

Lot du deg lure? Da er du ikke alene, selv om det ikke var så mange som bet kraftig nok på til å sende mail til Akam og foto.no for å registrere sitt ønske om å bytte inn gammelt fotoutstyr. De som sendte mail til oss, fikk følgende svar i retur:

Gratulerer!
Du får denne eposten fordi du lot deg lure av Akam og foto.nos felles aprilspøk!
Som du skjønner betyr det at du dessverre ikke vil få noen rabatt i innbytte mot gammelt fotoutstyr, men i alle fall vil ingen få vite at du lot deg lure med mindre du forteller det selv.
Alle eposter til denne adressen vil slettes så snart som mulig, og informasjonen vil ikke bli brukt til annet enn å telle hvor mange som lot seg lure.
Vi håper du fortsatt vil lese sidene våre, og ønsker deg en fortsatt god første april!
Mvh,
Redaksjonene.
PS! Vi setter pris på at du ikke opplyser andre lesere om hva som var årets aprilspøk!

annonse

Les også