Til hovedinnhold

LG lanserer Optimus Me

– Med den nye Optimus Me sikter LG Electronics seg inn på de brukerne som gjerne vil ha en smarttelefon, men som opplever dem som kompliserte. LG Optimus Me er en brukervennlig og lekker smarttelefon som baserer seg på Android OS 2.2, og har blitt skapt for å gi brukere en pålitelig smarttelefon med mange funksjoner til en konkurransedyktig pris, skriver LG i en pressemelding.

– Dagens smarte mobiltelefoner kan oppleves som unødvendig kompliserte og dermed bli avskrekkende for en del brukere. LG Optimus Me er skapt for å være veldig enkel å bruke uten å gi avkall på de nyeste funksjonene i Android, noe som gjør den perfekt for førstegangsbrukere, sier Erik Andersson, produktsjef for mobiltelefoner hos LG Electronics i Norden.

Sosiale medier

LG Optimus Me har en kapasitiv berøringsskjerm på 2,8 tommer og et brukergrensesnitt som skal gjøre det enkelt å komme igang, og å benytte seg av alle funksjonene. LG Optimus Me har Android versjon 2.2 (Froyo). Den har også en rekke innebygde funksjoner for sosiale medier.

– Som navnet LG Optimus Me antyder finnes det muligheter for å sette et personlig preg på telefonen, med tre ulike fargekombinasjoner å velge mellom. Innledningsvis lanseres Optimus Me i sølv og rødt, og senere vil tilbudet utvides med en svart versjon, heter det i pressemeldingen fra LG.

Telefonen lanseres i Norge denne måneden, med en veiledende pris på 1490 kroner uten abonnement.

(Kilde: Pressemelding)

annonse