Til hovedinnhold

Corsairs geniale produkt lar deg bruke tastaturet og musen fra sofakroken

På tide å kaste spillkontrolleren?

Corsair

I april kunne vi melde om et nytt produkt fra Razer kalt «Turret», som kombinerer mus og tastatur i ett sofavennlig produkt du kan ha på fanget. Nå har den kjente utstyrsprodusenten Corsair lansert et tilsvarende produkt.

Produktet har fått navnet «Lapdog» og legger altså til rette for å bruke mus og tastatur i sofaen på en praktisk måte, men i motsetning til Razers produkt er Lapdog mer et «barebone»-konsept.

Har ikke tastatur og mus

Det betyr at mus og tastatur ikke er integrert. I stedet er det meningen at du skal bruke produktet med tilbehøret du allerede har, nærmere bestemt et tastatur av typen K65 eller K70, som er modellene Lapdog støtter.

Tastaturet legges i et rom som er perfekt tilpasset de ytre dimensjonene, og på siden er en innebygget musmatte med generøs plass. Produktet har innebygget USB-hub med USB-porter som du kan bruke til å koble til musen, tastaturet og eventuelt andre ting.

Corsair

1000 kroner i USA

Produktet har et rom øverst som skjuler alle kablene, og på undersiden er det montert en skumpute som skal sikre god ergonomi mens du bruker produktet. Denne puten er magnetisk festet og kan tas av og på.

Ellers følger det med en kombinert USB/strømkabel som har en lengde på fem meter, og selve produktet har en aluminiumsoverflate som produsenter sier har høy holdbarhet. Vekten ligger på 2,63 kilogram.

Lapdog har en amerikansk pris på 120 dollar, cirka 1000 kroner, men norsk pris og lanseringstidspunkt er ikke kjent. I USA leveres produktet for øvrig også bundlet med et K70-tastatur til 250 dollar, cirka 2000 kroner.

Under kan du se en kjapp reklamevideo for produktet.

Er du ute etter tastatur til mobilen? Her er vår store samletest av sammenrullbare mobiltastaturer »

annonse