Til hovedinnhold

Dette skal være LGs nye mobil-flaggskip

En rekke bilder av LG G4 har lekket på nettet.

Apostrophe/Shutterstock.com, LG

Informasjon om LGs kommende, nye toppmodell på mobilfronten, LG G4, har piplet opp til overflaten i små doser den siste tiden. Nå ser det imidlertid ut til at det har blitt lekket en stor mengde bilder av telefonen som gir et grundig innblikk i hvordan modellen blir seende ut.

Som blant andre The Verge melder har en kjent lekker ved navn Evan Blass oppdaget det som så ut til å være en midlertidig produktside for G4 med massevis av bilder av mobilen fra alle mulige vinkler.

Kan leveres med ekte lær

Blass kunngjorde funnet i et Twitter-innlegg og forklarer at URL-en til nettstedet er inkludert i teaser-sidene for G4 som LG selv har opprettet, noe som altså indikerer at nettsiden med bildene var autentisk. Nettsiden er nå tatt ned av LG, men altså ikke før informasjonen ble hentet ut.

LG G4 kan leveres i mange ulike farger, med både lær og plastdeksler. Foto: LG

Etter bildene å dømme ser det ut til at telefonen bærer et nært slektskap med forgjengeren G3 når det gjelder design. Som allerede er blitt forsiktig antydet i LGs egen teaser av produktet ser det imidlertid ut til at lær blir et fremtredende designelement på den nye telefonen.

Nærmere bestemt kan man tilsynelatende velge å få telefonen levert med lærbelagt bakside, blant annet i fargene brun, svart, rød, blå og gul. Det skal være snakk om ekte lær. I tillegg kan man også velge mellom tre ulike plastdeksler. Som The Verge peker på vil lær-alternativene antakelig medføre en høyere pris, men hvor mye høyere kan man bare gjette seg frem til.

Kamera-opplysninger bekreftet

Det midlertidige nettstedet skal også ha inneholdt spesifikasjoner, men dette skal visstnok ha vært spesifikasjonene til forgjengeren G3, som antakelig bare ble brukt som fyll-informasjon på siden inntil videre.

Det har imidlertid allerede dukket opp ubekreftede opplysninger om at G4 får en 5,5-tommers skjerm med en oppløsning på 2560 x 1440 piksler og en Qualcomm Snapdragon 808-prosessor. Ellers har LG selv nylig bekreftet at kameraet til G4 får en maksimal blenderåpning på f/1.8 og en bildebrikke på 16 megapiksler. Den får også et frontkamera på 8 megapiksler.

LG G4 skal avdukes offisielt den 28. april. Et utvalg av de lekkede G4-bildene kan du se under.

LG har også en smartklokke på gang: Den får visstnok en ganske heftig pris »

annonse