Tek.no

Nyhet

Dette må være den merkeligste selfie-trenden på nettet

«Se så dumme vi er, mamma!»

Dhada selfie/Skjermdump fra Facebook
19 Juni 2015 12:50

Selfier er nærmest blitt vår tids landeplage, og særlig ungdommer har kastet seg over denne nye trenden. Noen selfier er imidlertid mer spesielle enn andre, og som Cnet kan melde om kommer den ferskeste selfie-trenden fra Sri Lanka.

Noen lager hele bildekollasjer ut av politiselfiene sine. Her ser det ut til at både politimannen og den bøtelagte har det svært så gøy. Foto: Dhada selfie/Skjermdump fra Facebook

Trenden har fått navnet «Dhada selfie» (eller «polfie»), og er ganske enkelt en selfie sammen med en politibetjent som ilegger deg en bot. Det hele skal visstnok ha startet med at en ungdomsgjeng på tre postet en slik på Facebook. Deretter ballet det på seg til «Dhada selfie» ble opprettet, en Facebook-side full av etterhvert mer og mer kreative selfier med bøteleggende politibetjenter.

Trenden er kuriøs nok i seg selv, men merkelig nok ser mange av betjentene ut til å synes det å bli avbildet er aldeles storartet. En talsmann for det Sri Lankiske politiet ser ifølge Asian Mirror også ut til å se på trenden som utelukkende positiv:

– Det er fantastisk, fordi det beviser at bøtene faktisk ble ilagt. Dersom det skulle oppstå uenighet, kan de såkalte «polfiene» bli brukt som bevismateriale.

Ikke alle selfier er like uskyldige:
Skulle ta sin første selfie - ble anmeldt for pedofili »

(Kilde: Cnet)

annonse

Les også