Til hovedinnhold

Årets mobilfest starter torsdag

App-konferansen AppWorks og den prestisjefylte prisutdelingen Gulltasten arrangeres samme dag.

Torsdag den 8. november arrangerer Mobilen.no AppWorks-konferansen, hvor vi samler noen av de dyktigste personene innenfor mobile applikasjoner og inviterer til en dag med faglig påfyll og muligheter for nettverksbygging sammen med utstillere og deltakere. Samme dag arrangerer vi også Gulltasten, som er mobilbransjens store prisutdeling – hvor blant annet prisene for Årets mobil og Årets operatør blir delt ut.

Sterkt faglig program

I tillegg til et sterkt faglig program på AppWorks-konferansen, har vi i år for første gang også en egen fagseksjon for Gulltasten.

Besøkende på Gulltasten vil blant annet få høre teleanalytiker John Strand fortelle om fremtidens mobilmarked, Fredrik Gørrisen fra Microsoft fortelle om nye Windows 8 og Windows Phone 8, samt at blant andre TeliaSonera-sjef August Baumann og OneCall-sjef Øistein Eriksen kommer for å snakke.

På kvelden er det duket for gallamiddag og prisutdeling. Du finner hele Gulltasten-programmet her.

Vinnerne av Gulltasten vil bli annonsert her på Mobilen.no i løpet av torsdag kveld.

Norges største app-konferanse

På app-konferansen AppWorks har vi i år valgt å fokusere på tre hovedtemaer; Nye bransjer og startups, hvordan "gamle" bransjer har vært nødt til å tenke nytt for å overleve, samt mobilbetaling.

Av spennende foredragsholdere kan vi nevne blant annet at vi har fått gründeren bak den svenske crowdfunding-tjenesten FundedByMe til å komme for å snakke om hvordan du kan finansiere apputvikling på en annerledes måte – i tillegg til at du vil få høre om hvordan et norsk selskap fikk finansiert sitt prosjekt gjennom Kickstarter.com.

De besøkende vil også få høre om hvilke designmessige strategivalg du bør ta når du skal lage en app, og selskaper som blant andre Google, NRK.no, VG TV, Norli Libris, Viamo, Capsule.fm, Easybring og Stay.com kommer for å snakke.

Du finner hele det faglige programmet til AppWorks her.

Følg AppWorks på Twitter

annonse