Nå kan du forhåndsbestille iPhone 5

... men først må Apple Store få nettsiden på beina.

I dag åpner Apple for forhåndsbestilling av iPhone 5. Men det kan se ut til at selskapet sliter med å få på plass den tekniske løsningen. Frem til klokken 10.00 i dag ble du møtt med følgende beskjed: - Vi er snart tilbake! Vi oppdaterer Apple Store og er snart tilbake. Nå er siden klar for bestillinger, men pågangen er såpass stor at det er vanskelig å komme igjenom.

Telefonen kommer i salg i Norge den 28 september, men det er uklart om det vil være nok telefoner tilgjengelig til å møte etterspørselen den første dagen.

Da Apple lanserte iPhone 4S var det kø utenfor selskapets butikker rundt om i verden, men køene var ikke lengre enn at det ble telefoner nok til alle.

En uke før Norge

Nå er oppgraderingen fra iPhone 4 til iPhone 5 en større endring enn tilfellet var da iPhone 4 ble til 4S. Likevel kan det se ut til at begeistringen for nye iPhone 5 er nokså avdmpet, selv om de ivrigste nok vil forsøke å få tak i telefonen med det samme den blir tilgjengelig. I flere land er den tilgjengelig fra førstkommende fredag.

Mens du venter finner du plenty av lesestoff om nye iPhone 5 her:

Sniktitt: Apple iPhone 5

Nyhet: Slik er iPhone 5

Nyhet: Dette mangler i iPhone 5

Les også
Dette mangler i iPhone 5
Les også
Vi har prøvd nye iPhone 5
Les også
Slik er iPhone 5
annonse