Tek.no

Nyhet

Her er Google Glass-anmeldelsen for folk flest

– Kameraet er det eneste jeg bryr meg om, forteller filmskaperen.

Casey Neistat/YouTube
Niklas Plikk
27 Okt 2014 17:00

«Alle» har hørt om smartbrillene til Google, selv om ytterst få har sett dem med sine egne øyne. Enda færre har faktisk prøvd dem selv, og det kan være vanskelig å forestille seg hvordan det er å gå rundt med et videokamera klistret til hodet til enhver tid.

Filmskaperen Casey Neistat tok ansvar og lagde kanskje den mest jordnære anmeldelsen av Google Glass så langt. I anmeldelsen sin tar han oss med på et par dager i livet hans, alt filmet fra det lille kameraet i brillene hans.

Alt du trenger å vite

I løpet av fire og et halvt minutt klarer Neistat å forklare det aller meste du trenger å vite om Google Glass: Batteritiden er elendig, kameraet er ganske begrenset og uansett hvor du går vil folk peke på deg og spørre hva du har på deg. Likevel ser vi via alle videopptakene han har tatt at han har kost seg, og at begrensningene kanskje ikke er så kritiske likevel.

Kanskje det viktigste poenget til Neistat er at han endte opp med å bare bruke brillene som et kamera, og ikke noe annet. Han brukte for eksempel aldri den lille skjermen som et kart, eller den innebygde stemmekontrollen til å søke opp emner på Google.

Men, la oss ikke røpe for mye - se heller den herlige anmeldelsen under:

Du kan kjøpe Google Glass nå:
Men det koster det mange, mange tusen »

(Kilde: Mashable)

annonse

Les også