Nyhet

Nå kan Ice-kunder dele rollover-data med hvem de vil

– Alle kundene er i samme familie.

Ice starter data rollover-bølgen i Norge, og nå forbedrer de tilbudet sitt ytterligere.

De introduserer nemlig såkalt rollover-deling, som betyr at privatkunder kan dele rollover-dataene sine med hvem de vil, så lenge de er Ice-kunde.

– Hos andre operatører må man være i familie eller trenger en datasjef for å dele data. Utgangspunktet vårt er at alle mobilkundene våre er i samme familie. Den som har data til overs kan selv få lov å bestemme hvem han eller hun ønsker å dele data med, det være seg en venninne, kollega, kjæreste eller flørt på byen, sier Eivind Helgaker, administrerende direktør i ice.net, i en pressemelding.

Del via appen

Rollover-delingen er kostnadsfri, og inkluderes automatisk i alle privatabonnement. Kundene kan dele dataene sine gjennom siste versjon av Ice-appen eller via selskapets nettsider. Foreldre kan dessuten sette restriksjoner på datadeling for barna sine, om de skulle ønske det.

Data man har fått i gave og som ikke brukes opp, rulles videre på samme måte som den vanlige datakvoten din, og de samme restriksjonene gjelder.

Du kan altså ikke spare opp mer enn du allerede har inkludert i abonnementet ditt. Kundene kan heller ikke dele annen data enn overskuddsdataene sine, altså ikke de dataene som inngår i den opprinnelige datakvota.

Helgaker lover for øvrig flere «kundevennlige grep» det neste året, og det må kanskje til for å ta tilbake tronen i vår månedlige kåring av beste mobilabonnement. Tidligere i år hadde Ice ledelsen i 1 GB-kategorien måned etter måned, men de siste månedene har de måttet se seg slått av Komplett Mobil.

annonse