Til hovedinnhold

Få full TV-kontroll

Det krever sitt å holde hodet over vannet i den digitale hverdagen. Teknofils guider kan hjelpe deg på veien til å få det både enklere og få mer nytte av dine digitale dingser.

Sjekk ut vår TV-skole

Den siste tiden har Teknofil hatt en rekke artikler som tar for seg hvordan du kan få mer ut av din TV. Her kan du lære både hvordan du kan henge flatskjermen på veggen, hvordan du benytter en multifjernkontroll og hvordan du kan få koblet TV-en din opp mot en PC. Du kan samtidig lære hvordan du kan tyde navnet på TV-en din og hva slags TV du bør kjøpe.


Her kan du lese alle artiklene i vår TV-skole.

Ikke kast din gamle maskin

Selv om du kjøper ny maskin er det ingen grunn til å kaste den gamle. Denne kan fort komme til nytte både som filserver, mediamaskin og ikke minst er det andre som gjerne vil overta din fullt brukbare maskin. I denne guiden ser vi på hvilke enkle programmer og løsninger som kan gi din gamle maskin nytt liv.
Les hele guiden her.

Slik sikrer du filene dine
Etter hvert ligger det mye informasjon på din maskin som det ville vært krise om forsvant. Å oppleve at bilder fra 2005 forsvinner ut i evigheten er ikke mye gøy. Det er derimot svært enkelt å ta vare på dataene og sikre dem. I denne guiden gir vi deg tipsene til hvordan du kan gjøre dette både enkelt og trygt.


Les hvordan du kan sikre filene dine her.

Redd mobilen din

Det er ikke kun filene på din datamaskin som det er ille om forsvinner. Alle som har opplevd å miste mobiltelefonen vet at det er en slitsom oppgave å samle inn kontakter på nytt. I tillegg risikerer du at både bilder, videoer og viktige meldinger forsvinner. I denne guiden viser vi deg hvordan du kan sikre filer og kontakter både direkte fra mobilen og via en datamaskin.

Les hele guiden her.

Rensk opp i PC-en din

Etter en del bruk vil de fleste merke at datamaskinen begynner å oppføre seg som om den er fylt opp med sirup. Dette kommer både av at du fyller den med nyttige og unyttige programmer og at det lagres mye rart på maskinen din. I denne guiden får du syv gode tips til hvordan du får en raskere maskin.

Les rengjøringsguiden her.

Bli en bedre fotograf

Det krever litt innsats, men det skal ikke mye til før du tar langt bedre bilder enn en gjennomsnittlig amatør. I denne guiden får du både tips til ting du kan lære på egenhånd og hvor du kan få kurs fra profesjonelle.
Her lærer du å bli en bedre fotograf.

Bør du ha mediesenter?
Det er mye snakk om såkalte mediesentre for tiden, men langt fra alle vet hva dette egentlig dreier seg om. I denne guiden får du en enkel innføring til både hva et mediesenter er og hvilke muligheter du har for å sette opp ditt eget.
Les hele mediesenterguiden her.

Hvor kan du se fotball?
Det fins mange som er interessert i Tippeligaen, det fins nesten like mange tilbud til hvordan du kan få med deg årets kamper. I denne gjennomgangen har vi sett på hvordan du kan se Tippeligaen både på TV, nett og mobil.


Les hvordan du kan få med deg Tippeligaen her.

Skjul dine bevegelser på nett

Det fins mange som er interessert i dine bevegelser på nett. Dette kan være både hackere og myndigheter både her i landet og utenlands som gjerne vil ha kontroll. Ikke alle liker at andre får oversikten over deres privatliv, heldigvis fins det da helt lovlige metoder for hvordan du kan skjule dine bevegelser på nett.
Her kan du lese hvordan.
På samme måte er det ikke alle som er like glade i at deres navn og informasjon lett kan søkes opp gjennom Google. Her kan du lese hvordan du kan skjule deg selv for Google og andre søkemotorer. Om du ønsker å fjerne informasjon fra andre nettsteder kan du lese guide til det her.

Lytt til musikk

Langt hyggeligere er det kanskje å lytte til musikk i helgen. Hva med tanken på å kunne lytte til musikk i alle hjemmets rom uten en tråd? I denne guiden kan du selv lære hvordan dette går til.


Om du vil lese flere guider kan du ta en titt i vårt store arkiv.

Mer om
annonse