Til hovedinnhold

Nå får du 3D fra hele verden rett i stua

LG lanserer smart TV-tjenesten 3D World.

LG lanserer nå en ny smart TV-tjeneste ved navn 3D World. Denne tjenesten er ved lansering gratis og tilbyr innhold i stereoskopisk 3D til alle som har en LG Cinema 3D-TV med smart TV-funksjonalitet. 3D World er tilgjengelig i over 70 land, deriblant Norge.

Tjenesten er utviklet i samarbeid med globale distributører, og byr på 3D-materiale i kategoriene underholdning, sport, dokumentarer, barneprogram og livsstilsprogram. Dette får du direkte på TV-en via smart TV-grensesnittet.

– Svært etterspurt

– 3D World er en viktig del av LGs langsiktige strategi når det gjelder å tilby et bredt utvalg av innhold til våre 3D-TV-eiere. I 3D World er det nå gratis og lettilgjengelig 3D-innhold som alle kan glede seg over. Dette er noe som har vært svært etterspurt blant flere brukere, ettersom manglende 3D-innhold har sådd tvil rundt hvorvidt man ønsker å få seg 3D-TV eller ikke, sier Fredrik Lundqvist, nordisk produktspesialist for Home Entertainment i LG Electronics.

LG planlegger å utvide 3D-innholdet ytterligere i fremtiden, og de utelukker heller ikke at de eventuelt vil ta seg betalt for tjenesten etter hvert.

Passiv 3D

Teknologien bak LG Cinema 3D er den samme som benyttes på 3D-kino. Det vil si at teknikken befinner seg i selve TV-en og ikke i brillene. Dermed ser du på skjermen med tynne og lette 3D-briller, også kalt "passiv 3D".

For å få tilgang til 3D World trenger du altså en Cinema 3D-TV fra LG, med både smart TV og tilgang til Internett. I 2011-modellene skal du lett kunne finne 3D World som en applikasjon på forsiden av smart TV-menyen. I 2012-modellene er 3D World plassert på selve startskjermen.

(Kilde: Pressemelding)

annonse