Til hovedinnhold

Kommer iPhone 5 i juni?

En Foxconn-ansatt kan ha røpet at Apples neste iPhone lanseres til sommeren.

Hvis du lider av iPhone-mani kan du lese deg grønn på alle ryktene om den neste utgaven som svirrer året rundt på nettsteder og blogger. Kommer den neste iPhone til sommeren eller høsten? ( - og får den navnet iPhone 5?). Man skulle kanskje ikke tro at dette hadde så mye å si for de ultralojale Apple-tilhengerne som uansett aldri i verden ville vurdert å kjøpe noe annet enn iPhone. Men det gjør det, tilsynelatende.

De siste ryktene fra Macrumours, Macotakara.jp og andre vil ha det til at Apples neste smartmobil blir lansert i september eller oktober, og at dette er Apples nye, strategiske lanseringstidspunkt for sine mobiltelefoner.

Nå melder imidlertid PhoneArena.com at en som er ansatt hos Apples kinesiske underleverandør Foxconn sa på japansk TV at iPhone 5 kommer i salg i juni.

- Vi hyrer 18.000 nye ansatte

En med ansvar for rekruttering til en av Foxconns fabrikker stilte til intervju på TV-kanalen TokyoTV og fortalte at de trengte 18.000 nye arbeidstakere til produksjonen av den neste iPhonen. Han ble så spurt om dette var fordi etterspørselen etter iPhone 5 var så stor, og til det svarte han i følge oversettelsen:

- Ja, det stemmer. Den vil komme ut i juni.

Det er likevel god grunn til å ta dette ryktet med to store never salt. Apple er selskap som normalt setter hemmelighold av lanseringsdatoene høyt på sin prioriteringsliste. Derfor virker det merkelig at en rekrutteringsansvarlig hos Foxconn har fått vite at den neste iPhonen skal komme i juni.

Les mer: iPhone med 4G i 2012?

Har det noe å si for deg om Apple lanserer sin neste iPhone til sommeren eller høsten? Kommenter i forumet!

(Kilde: PhoneArena.com)

annonse