Til hovedinnhold

Android 4.1 er snart klar

Jelly Bean annonsert i Google Play Market.

Mange venter fremdeles på å kunne oppdatere sine mobiltelefoner fra Android 2.3 (Gingerbread) til Android 4 (Ice Cream Sandwich). Men for modeller som ennå ikke har fått Ice Cream Sandwich, kan oppdateringen være utgått på dato allerede før du får den på mobilen din.

Grunnen er at Google åpenbart er i ferd med å slippe Jelly Bean løs på markedet. I amerikanske Google Play Store kan du bestille Galaxy Nexus HSPA+, som i følge Google snart vil være den første mobiltelefonen med Android 4.1 Jelly Bean.

Bildet av telefonen på Googles sider er av så lav kvalitet at man må være utstyrt med en god porsjon fantasi for å kunne trekke konklusjoner om hva som er nytt i grensesnittet. The Verge mener å kunne avsløre et nytt søkefelt og et nytt bakgrunnsbilde, uten at det i seg selv er særlig revolusjonerende.

Detaljer kommer neste uke

Det er under en uke til arrangementet Google I/O i San Fransisco, og der vil det trolig komme flere detaljer om hva Googles Jelly Bean kan være godt for. Billettene til arrangementet koster 5000 kroner stykket, og var utsolgt på 20 minutter.

Den store interessen skyldes ikke bare et behov for å få tilgang til informasjon på et tidlig tidspunkt. Arrangementet er ment for utviklere, og billetten gir deg også tilgang til et utviklereksemplar av Google-mobilen.

annonse