Apple oppdaterer OS X Lion

Fikser en rekke feil i sitt nye operativsystem for Mac-er.

Mindre enn en måned etter at Apples nye operativsystem Lion ble lansert, kommer den første store oppdateringen.

Ingen iCloud i denne oppdateringen

Oppdateringen med build-nummer 10.7.1 skal rette på en rekke problemer OS X Lion-brukere har opplevd. Den har glimret med sitt fravær hos betatesterne, som heller har fått bryne seg på den neste oppdateringen, 10.7.2, som vil inkludere iCloud-støtte til Lion.

10.7.1-oppdateringen kommer nemlig ikke med noen nye funksjoner, men fikser heller feilene i den nåværende versjonen. Apple har publisert en full liste over feilene de fikser på sidene sine, og her er et par av de:

  • Fikset en feil som kunne få systemet til å ikke reagere når en video ble avspilt i Safari Løste et problem med lyden som sluttet å fungere da en HDMI- eller optisk lydkabel var koblet til Gjort WiFi-oppkobling mer stabil

I tillegg inkluderer oppdateringen et par løsninger på problemer Macbook Air- og Mac Mini-brukere har hatt:

  • Fikset et problem med Macbook Airs oppstart når en MagSafe Adapter var koblet til. Fikset en feil som fikk Macbook Airs skjerm til å flimre. Fikset en feil som gjorde at SD-kortholderen i Mac Mini kjørte med lavere ytelse enn den skulle når SD- eller SDHC-kort var tilkoblet.

Last ned nå

Skulle du være interessert i hele listen over oppdateringer kan du ta en titt på Apples egne sider.

Du kan også laste ned oppdateringen fra Apples nettsider, eller trykke på epleknappen oppe i venstre hjørnet på Mac-en din, og oppdatere derfra.

(Kilde: Apple)

Les også
Dette er OS X Mountain Lion
Les også
MacBook med projektor og bevegelsessensor?
Les også
Denne tjenesten lurer MacBook-tyven
Les også
Dette vil iCloud koste
Les også
Nå er 90 sekunder gratis
annonse