Til hovedinnhold

Du kan oppdatere til Windows Phone 8.1 nå

Bli utvikler på 1, 2, 3.

Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no
Først må du registrere Microsoft-kontoen din her.
Dernest må du laste ned denne appen, og logge inn med samme konto.

Microsofts Windows Phone har virkelig skutt fart det siste året, og det er nok mange som venter på 8.1-oppdateringen til operativsystemet. Her fikses nemlig mange av de gjenværende manglene i Windows Phone.

Et skikkelig varslingssenter er kanskje den viktigste enkeltnyheten i Windows Phone 8.1, men den kommer på ingen måte alene. Her har også nettleseren blitt ny, og det har blitt mulig å tilpasse utseendet på flisene på hjemmeskjermen – for å nevne noe.

Microsofts Windows Phone-sjef, Joe Belfiore, twitret i dag at utviklerversjonen av Windows Phone 8.1 er tilgjengelig. Dette er ikke den helt ferdige utgaven som vil bli tilgjengelig for massemarkedet senere, men ifølge nettstedet theverge.com skal det likevel være en smal sak å skaffe seg oppdateringen.

Test av Nokia Lumia 1520: Dette er Windows-mobilen vi har ventet på

Bli utvikler

Alt du behøver å gjøre er å registrere deg som utvikler på Microsofts Appstudio, og opprette et prosjekt. Dette er gratis.

Deretter må du laste ned appen Preview for Developers fra appbutikken.

Så fort du har logget inn i appen med den samme kontoen som du brukte i Appstudio-registreringen, er det på tide å oppsøke menyen som ser etter nye oppdateringer. Da skal altså den nye Windows Phone-versjonen ligge klar.

sitat"HEY DEVS... COME AND GET IT! #wp8.1 pic.twitter.com/EcBzkm9xta— joebelfiore (@joebelfiore) April 14, 2014"

For de utålmodige

Denne oppdateringen skal gi tilgang også når den ferdige Windows 8.1-versjonen rulles ut. Men, vær obs på at du ikke kan gå tilbake til Windows Phone 8 på en enkel måte etter å ha oppdatert. Så lenge du kjører programvare på telefonen din som ikke er laget for massemarkedet kan også eventuelle reklamasjoner by på problemer.

Skal du være helt på den sikre siden, bør du altså vente til Microsoft ruller ut oppdateringen for alle. For deg som er ekstra utålmodig kan dette imidlertid være en måte å sikre seg godsakene aller først på.

Les mer om Windows Phone 8.1 »

(Kilde: theverge.com)

annonse