Til hovedinnhold

Øreplugger skal redde ørene dine

Tar opp kampen mot «hørselsskade-epidemien»

For nesten nøyaktig ett år siden skrev vi om nye øreplugger som skulle redde hørselen. Det ser ut som flere produsenter kaster seg på denne trenden om å bevare en av dine viktigste sanser, og nå har selskapet V-MODA kunngjort at også de vil være med på leken.

De hørselsfrelsende ørepluggene deres heter Faders VIP, og de skal visstnok redusere skadelige støynivåer med rundt 12 dB i det hørbare frekvensområdet. Til tross for denne reduksjonen påstår V-MODA at ørepluggene fremdeles leverer musikk og tale på en «krystallklar» måte.

Fire varianter

V-MODA har fått hjelp fra proffe DJ-er og produsenter under produksjonen av Faders, og resultatet er fire varianter som skal passe ører av alle former og størrelser. I tillegg følger det med en avtakbar ledning og en bæreveske med enda mer hørselsbeskyttelse for høylytte utesteder og konserter.

– Høylytte tilstelninger og utbredelsen av smarttelefoner, MP3-spillere og hodetelefoner har skapt en pandemi av hørelsskader hos både store og små, og det blir gjort for lite for å stoppe det og opplyse kunder, sier Val Kolton, grunnleggeren av V-MODA.

Ifølge Kolton skal Faders tilby en fullgod opplevelse uten å måtte risikere uopprettelige skader som forårsaker hørselstap eller tinnitus.

VIP-utgavene av Faders er tilgjengelig nå hos V-MODA.com og Amazon.com for 20 dollar – noe som tilsvarer 120 kroner. De kommer i fargene svart, rødt og «elektro-rosa».

(Kilde: V-MODA)

annonse