Nyhet

Sædsamler lar deg gjøre det uten hender

Introduseres i kinesiske sykehus for å hjelpe ufruktbare menn.

I Kina tyr de til drastiske steg for å hjelpe menn med fruktbarhetsproblemer. På sykehus i Midtens rike har de introdusert et uvanlig apparat: En maskin som «trekker ut» sæd automatisk – uten hjelp fra hender (men med hjelp fra video om det skulle være nødvendig).

Maskinen har et hull hvor man stikker sitt lem inn, og deretter vil man sannsynligvis oppleve en rekke stimuli for å sette i gang vulkanutbruddet.

Varm, kald, hard, myk

For å sikre en best mulig opplevelse, er det mulig å styre diverse egenskaper ved maskinen, som temperatur og hyppighet. Du kan med andre ord oppleve stimulusen som rask, treg, hard, myk, varm, kald eller hva du enn måtte foretrekke.

Kirsebæret på toppen av kremen er som nevnt muligheten for video, hvis ikke annen stimuli hjelper. En nettbutikk skal visstnok selge maskinen for 2800 dollar, eller over 16 000 kroner.

– Ikke for sæddonasjon!

Maskinen er altså ikke spesifikt designet for sæddonasjoner eller personlig nytelse. Den er lagd for å hjelpe mannlige pasienter som sliter med ufruktbarhet. Direktøren ved urologiavdelingen på sykehuset hvor maskinen befinner seg, Zhu Guoxin, understreker maskinens bruksområde:

– Det er mulig at nettborgere har misforstått bruksområdet til maskinen, og trodde at den var ment for sæddonasjon. Sædbanker har faktisk veldig høye standarder, og donorer må gjennomgå strenge medisinske undersøkelser. De vil definitivt ikke bruke en slik sædsamler.

Se mer av maskinen på YouTube:

(Kilde: Daily Mail)

Les også
Kyr sender sex-meldinger
Les også
Her er briller for fargeblinde
Les også
Dette klistremerket kan redde livet ditt
Les også
Ville du latt denne mannen ta på brystene dine?
annonse