Til hovedinnhold

Lar deg samle hele familien på ett mobilabonnement

One Call hevder du skal kunne spare flere tusen kroner.

One Call

One Call har lansert en ny type mobilabonnement som lar deg samle opptil fem personer på ett abonnement. Selskapet hevder i en pressemelding at en gjennomsnittlig familie skal kunne spare fra 5 000 - 10 000 kroner i året sammenlignet med dagens tilbud fra andre leverandører.

Det nye abonnementet heter «Familiepakka», og er beregnet på fra to til fem personer. Alle som er inkludert i abonnementet får fri tale og fritt antall SMS-er, og prisen blir lavere jo flere man er på samme abonnement.

One Call har laget et regnestykke hvor de hevder man skal kunne spare mellom 5 600 og 7 500 kroner i året i forhold til et abonnement hos konkurrentene Telenor og NetCom. Da har One Call tatt utgangspunkt i det de kaller «Normal trafikksammensetning», det vil si mor med gjennomsnittlig surfeforbruk, far med høyt, et barn med normal bruk av datatrafikk, et yngre barn med kontantkort og en bestemor som ikke bruker mobilen til annet enn å ringe med. I tillegg skal alle kunne ringe fritt til resten av familien.

Må ikke være i familie

– Det verste – eller beste – er at dette er de eksemplene der konkurrentene våre kommer best ut. De ulike utregningene våre viser at besparelsen for andre typer forbruk kan komme opp i 10 000 kroner, sier One Call-sjef Øistein Eriksen i pressemeldingen.

Selv om abonnementet heter Familiepakka, er det ikke noe krav at de som går sammen om et abonnement faktisk er i familie med hverandre. Om man vil gå sammen med venner eller kolleger, er altså det også mulig.

Abonnementet koster 349 kroner i måneden om man er to personer, 479 for tre, 579 for fire og 679 for fem. Da er det fri tale og SMS, og inntil 1 GB nedlasting per bruker.

Les også: Full krangel mellom Telenor og One Call om surfehastigheter

annonse