Til hovedinnhold

Hva fikk du i julegave?

Det har vært mange spekulasjoner angående hva som skulle bli årets julegave. Butikkene har meldt om godt salg av de nye minimaskinene og Stiftelsen Elektronikkbransjen mente Blu-ray burde stå høyest på ønskelista, men hva fikk du egentlig?
Trenger du hjelp med dine nye produkter? Søk redningen her.

Hva ble årets julegave?

Det som til slutt avgjør hva som ble årets julegave innen elektronikk beror hva som faktisk lå under juletreet i år. Vi vil derfor gjerne høre hva du fikk av venner og familie. Var det minimaskin og blu-ray-spiller eller var det en MP3-spiller eller digitalkamera? Eller kanskje en av årets nyeste mobiler. Vi vil gjerne høre fra deg hva du pakket opp i år og har opprettet en egen forumtråd du kan delta i. Du behøver ikke opprette en egen konto for å delta i diskusjonene, men om du enkelt vil finne frem til dine gamle poster, så er det smart.
Her kan du gå inn og fortelle hva du fikk til jul.

Trenger du hjelp?

Å få ny elektronikk i julegave er ikke alltid bare gøy. Ofte er det en rekke hindringer som skal brytes før moroa kan starte. Hvordan overfører du egentlig musikk til den nye spilleren din og hvordan setter du opp din nye trådløse ruter, eller bytter mellom widescreen og normalt bilde på videokameraet. Vi i Teknofil har testet en rekke produkter, og du kan enkelt finne våre produkttester ved å utføre et enkelt søk, eller gå inn på en av linkene nedenfor.
Foto og video.
Speilrefleks.
Kompaktkamera.
Lyd og MP3.
GPS.
Mobil.
Mobiltilbehør.
PC og tilbehør.
TV og Bilde.

Gode guider

I disse testene finner du ofte gode råd til hvordan du best kan ta i bruk ditt nye produkt. Teknofil har samtidig en rekke guider til hvordan du kan henge den nye flatskjermen på veggen, hvordan du best kan finne innhold til din nye maskin, hvordan du best kan gjøre videoopptak og hvordan du kan forbedre ditt nye trådløse nettverk.
Alle våre guider finner du her.

Søk hjelp i vårt forum

Men det er utvilsomt ikke alt du kan få svar på i våre gamle artikler. Vi har derfor opprettet en ny forumtråd hvor du kan dele dine tekniske problemer og spørsmål angående nye produkter med oss og andre lesere. Forhåpentligvis har vi eller noen av våre høyst teknologisk kompetente lesere prøvd dette produktet og funnet løsningen på nettopp ditt problem. Om du selv derimot ikke har noen problemer er det selvfølgelig flott om du her ser om du kan yte hjelp til noen av dine medmennesker.

Her finner du den nye forumtråden.

Les også
Den store passordguiden
Les også
Vi kjøper dingser for over 20 milliarder
Les også
Fem fete julespill
Les også
Trenger du hjelp med julegaven?
Les også
Hva er Blu-ray-profiler?
Les også
Dette er årets juleslager
Mer om
annonse