Tek.no

Nyhet

Bluetooth-sone sikrer verdisakene dine

Den vanlige Blue Buster-boksen. (Alle foto: Attend Blue)
Silje Gomnæs
4 Nov 2007 12:00
Blue Buster spesiallaget for å holde styr på barn.

Har du lett for å gå fra lommeboka når du er på handletur, eller er du bare paranoid? Uansett kan Blue Buster fra Attend Blue hjelpe deg å holde kontroll på eiendelene dine.

Blue Buster-systemet består av en liten boks med Bluetooth integrert, samt noen små brikker som kommuniserer med boksen. Når du slår Blue Buster-boksen på, dannes det en "sone" innenfor Bluetooth-radiusen på rundt 10 meter.

De små brikkene plasserer du på ting du vil passe på. Hvis en av brikkene kommer utenfor Bluetooth-sonen, går en alarm av.

Systemet finnes i to utgaver, med og uten GPS. Hvis en brikke kommer utenfor Bluetooth-sonen, vil systemet med GPS sende brikkens geografiske koordinasjoner på SMS til mobilen din. Alternativt kan du få et kartutsnitt på MMS, skriver IDG.se.

Det finnes også en spesialutgave av systemet tilpasset barn, slik at du enkelt kan finne igjen den irriterende lillebroren din som du skulle passe på.

Blue Buster vil ikke komme på markedet før neste år. I mellomtiden kan du lese mer om produktene på nettsidene til Attend Blue.

(Kilder: IDG.se, Attend Blue)

Les også
En knøttliten GPS
Les også
Lanserer tynne Bluetooth-høyttalere
Les også
Slik overfører du filer til mobilen
annonse

Les også