Nyhet

Logitech lanserer tre nye hodesett

Logitech Wireless Headphones for MP3
Som navnet tilsier er dette et hodesett med trådløs tilknytning til MP3-spilleren. Rekkevidden er på ni meter. Den trådløse teknologien som benyttes er Bluetooth 1.2. Logitech Wireless Headphones for MP3 skal fungere sammen med alle MP3-spillere via en 3,5 millimeters jack-plugg. Sammen med hodesettet får man også oppladbare batterier som skal holde i åtte timer på en lading. Veiledende pris er satt til 1099 kroner, og hodesettet skal være tilgjengelig i butikkene fra juli.

Logitech Sports Headphones for MP3
Dette er hodesettet for den aktive musikkentusiasten. Hodesettet skal holde seg på plass enten man trener, sykler eller klatrer i fjellet. Takket være det spesielle materialet som er benyttet skal hodesettet være vanntett, videre skal de ekstra bøylene over ørene gjøre at hodesettet sitter ekstra stabilt. Veiledende pris er satt til 179 kroner, med en tilgjengelighet fra agust.

Logitech Identity Headphones for MP3
Dette hodesettet har fire utbyttbare skall i ulike farger. Dermed kan brukeren endre farge etter humøret. Konseptet ellers skal være kraftfull lyd i et lite og lett format. I Norge må vi vente til september for å kunne kjøpe dette hodesettet. Noen pris har ikke blitt satt enda, men veiledende pris i USA vil være USD 39,99.

Ikke uventet mener Logitech at hodesettene har en overlegen lydkvalitet. Hvorvidt et hodesett med en veiledende pris til godt under 200 kroner kan ha en overlegen lydkvalitet synes noe snodig.

(Kilde: Logitech)

Les også
Øreplugger fra Icemat
Les også
Seks hodesett
Les også
To ganger 5.1-lyd fra Logitech
Les også
iPod-hodesett uten tråd
Les også
Mer trådløst og bærbart fra Logitech
Les også
Enormt salg av webkameraer
annonse