Til hovedinnhold

Nokia E7 kommer 10. desember

I følge Nokia sin Twitter-konto skal altså modellen E7, som ligner veldig på en N8 bare med utskyvbart tastatur, begynne å rulle ut til butikkene den 10. desember. Med en 4 tommers AMOLED-skjerm, 8 megapikslers kamera, gratis navigasjon, samt full støtte for Exchange, PDF og Outlook virker det som at Nokia er klare for å spise seg vei inn i proffmarkedet igjen.

E7 er sammen med C6-01 og C7 av de fire første telefonene med Symbian^3. Det har vært knyttet mye spenning til systemet, men det fungerte overraskende bra på Nokia N8.

Sist vi hørte fra Nokias norske produktsjef Bjørn Egil Brekke, var beskjeden at E7 ville komme hitover i løpet av andre halvdel av desember. Vi her i nord er som oftest blant de første som får fatt i Nokias nyeste produkter.

Erfaringsmessig pleier det ikke å ta lange stunden fra leverandøren sender ut telefonene, til de er tilgjenglige i butikkene landet rundt. Nokia E7 er nok på ønskelisten til mange i år, og man får bare håpe at den finske nissen rekker å levere til Norge før julaften.

Les også: Sniktitt: Nokia E7
Les også: Test: Nokia N8

Kilde: (Nokia)

annonse