Tek.no

Nyhet

EverQuest blir film

Mange fine landskaper i EverQuest.
David Auby Johansen
9 Okt 2007 19:00

I følge Variety.com har Sony Pictures teamet seg opp med tidligere Marvel Studios produsent Avi Arad for å bringe ”EverQuest” til kinolerretet. Arad har tidligere hjulpet Sony med å produsere filmer som ”Spider-Man 3” og ”Ghost Rider”.

Manus på vei

Manusforfatter Michael Gordon (300) skal skrive manuset til filmen. Planene om en spillefilm basert på det enormt populære spillet har vært i omløp i lang tid, men det er først nå at noen forsøker seg på materialet.

Det første spillet ble sluppet i 1999 av Sony Online Entertainment. I 2004 kom oppfølgeren ”EverQuest 2”. I årene 2000-2004 var ”EverQuest” det mest populære MMORPG-spillet som fantes. Dette var før spill som ”World of Warcraft” tok over som seierherrer i den lukrative bransjen.

I ”EverQuest” lager man sin egen karakter som man bruker til å utforske Norrath, en fantasiverden der man alene eller sammen med andre spillere kan kjempe mot monstre eller jakte på rikdommer. På sitt mest populære hadde spillet mer enn 450,000 abonnenter som betalte rundt 10 dollar hver i måneden for å spille.

annonse

Les også