Tek.no

Nyhet

Skal Crowe erstatte Pitt?

Etterforskning kan Crowe alt om. Her sist sett i "American Gangster".
David Auby Johansen
27 Nov 2007 16:00

Brad Pitt dropper rollen som politisk journalist i filmen ”State of Play”. I følge Empireonline.com går det nå rykter om at Russel Crowe, aktuell i kinofilmen ”American Gangster” muligens skal ta over rollen som den mordetterforskende journalisten.

Stressa studio

Universal Pictures, som står bak filmen, har brukt helgen på å overtale Russel Crowe til å ta over rollen i den kommende filmen. Det ser også ut til at det kan passe med Crowes timeplan, og at skuespilleren kan ha tid til filmen før han begynner arbeidet på Ridley Scotts ”Nottingham” førstkommende mars. Hvis ikke studioet finner noen til å ta rollen snarest, kan det by på problemer for andre skuespillere i filmen - blant annet Hellen Mirren, som også skal spille i Taylor Hackfords ”The Love Ranch” som skal filmes i januar.

I mellomtiden tar verken Universal og Pitt skylden for det som har skjedd. Til tross for at Pitt har vært tilknyttet prosjektet i over 16 måneder og har vært en av pådriverne bak filmen, ombestemte han seg i siste liten fordi han var misfornøyd med manuset. Og på grunn av streiken i Hollywood er det ingen tilstede for å gjøre de nødvendige manusendringene. Nå snakkes det om at Universal skal saksøke stjernen, da de mener at Pitt hadde en såkalt ”pay or play”-avtale med dem. Pitt, på sin side, benekter at en slik avtale eksisterer.

annonse

Les også