Tek.no

Nyhet

Mulig ny Supernova fra Nokia

Ukjent
Simen J Willgohs
21 Okt 2008 10:19

Det tsjekkiske nettstedet Idnes.cz har publisert bilder av det som angivelig skal være en ny Nokia-modell kalt 7100. Telefonen, som ifølge nettstedet skal gi designbevisste en stilig telefon med enkel utrustning, noe som blir understreket av spesifikasjonene telefonen skal ha.

Supernova - eller ny serie?

Det som er interessant er at telefonen befinner seg i Nokias 7xxx-serie, en serie som de siste årene har vært forbeholdt telefoner i designserie på flere modeller. Siste serie ut er Supernova-serien med 7310 og 7610, som fulgte opp Prism-serien på kloss hold. Det vil ikke overraske om 7100 kommer som et tillegg til Supernova-serien, tatt i betraktning at telefonen er rimelig enkel og Supernova nettopp er myntet på stilbevisste brukere med små krav.

Mer spesifikt listes det opp at 7100 skal ha trippelbåndsstøtte, Edge, Bluetooth og USB-kontakt. Skjermen skal riktignok ha en oppløsning på 240 x 320 punkter og kunne vise 262 000 farger, men det er fortsatt liten tvil om at telefonen kommer til å gjøre et beskjedent innhugg i lommeboken din ved kjøp.

Kameraet på sin side skal være avspist med 1,3 megapikslers oppløsning, og telefonen skal ellers ha Opera Mini-nettleser ferdig installert ved kjøp og FM-radio på plass.

Like under 2000 kroner

Idnes.cz hevder forøvrig at telefonen skal være like rundt hjørnet, og vil bli lansert med en prislapp på 5000 tsjekkiske kroner, eller vel 1800 norske.

Les også
Er dette Nokias nye proffklapp?
Les også
Nokia bekrefter flere trykkskjermstelefoner
Les også
– Kan komme i år
Les også
Ny kommunikator fra Nokia?
Les også
Nytt surfebrett "bekreftet"
annonse

Les også