Tek.no

Nyhet

Nokia utfordrer HTC S730

Nokia
Marius Valle
22 Sept 2008 10:00
Nå har det dukket opp bilder av E75.
Bildene er i kjent ryktefotostil uklare.
På baksiden kan vi se et kamera og minnekortplass.

Det har dukket opp bilder som hevdes å vise en ny E-serie-telefon fra Nokia. Nykommeren skal hete Nokia E75, og ha et fullt utskyvbart qwerty-tastatur i tillegg til vanlige nummertaster. Dermed ser det ut til at Nokia har en konkurrent til HTCs populære S730 på trappene.

Les også:
HTC lanserer S740 »
Test av HTC Touch Pro »
Test av Nokia E71 »
Test av Nokia E66 »

Skyv opp skjermen

E75 ble lekket ut allerede forrige uke, da i form av det som ser ut som produktfoto fra Nokia. Der ser vi tydelig at et tastatur kan blottlegges ved å skyve skjermen oppover.

De nye bildene av telefonen er imidlertid bilder tatt av telefonen i levende live. Dette i kombinasjon med bilder og video av telefonen, og det faktum at Nokia skal lansere nye telefoner i London 2. oktober, gjør at E75 ser ut til å være en av de neste telefonene fra selskapet.

Også fulltastaturmobil

Det dukket også opp bilder av det som skal være Nokia E72 forrige uke. Denne telefonen har samme form som E71, altså et fullt tastatur under en bred skjerm.

Hvordan spesifikasjonslistene til de nye telefonene ser ut er ikke kjent, men vi venter oss både GPS, Wi-fi og super-3G, slik vi er vant til i E-serien.

Under kan du se video av de nye telefonene.


Nokia E72 & E75 E-Series
by Blinkthinks

(Kilder: symbian-freak.com, gsm-red.net)

Les også
Nokia E71i på vei?
Les også
Ny Walkman-mobil på vei?
Les også
Nokia Tube kan komme neste måned
annonse

Les også