Tek.no

Nyhet

WSJ: Apple utsetter produksjonen av iPhone 12

Fra iPhone 11 Pro-lanseringen i 2019.
Finn Jarle Kvalheim, Tek.no
27 Apr 2020 14:33

Apple har angivelig bestemt seg for å utsette masseproduksjonen av den neste iPhonen - iPhone 12 - med én måned. Det melder The Wall Street Journal, som skriver at coronaviruset har rammet både Apples leverandørkjede og fabrikker.

Apples vanlige produksjonssyklus starter vanligvis med masseproduksjon om sommeren, etterfulgt av avsløring i september og lansering i løpet av samme måned.

Slik blir det ikke i år ifølge avisen, som skriver at Apple ikke har ønsket å kommentere påstanden deres.

Kan fortsatt lanseres i september

Til tross for at Wall Street Journal skriver at masseproduksjonen blir utsatt i én måned, betyr det ikke nødvendigvis at lanseringen blir forsinket.

Avisen skriver nemlig at det fort kan hende at de neste iPhonene vil lanseres i september, men i et langt mer begrenset opplag. Så selv om mobilen teknisk sett er klar for å vises frem som vanlig i september, vil den trolig være utsolgt mange steder utover høsten.

Ikke første gang

Dette vil ikke være første gang Apple har sett seg nødt til å utsette lanseringen av mobilene sine. Da iPhone X ble vist frem for første gang i september 2017, tok det flere måneder før den faktisk var i salg. Det samme gjaldt iPhone Xr året etterpå, som ble vist frem i september, men ikke tilgjengelig i de første butikkene før oktober.

Slik tror vi iPhone 12 blir:

Les også
iPhone 12 kan få betydelig mindre innhugg i skjermen
annonse

Les også