Til hovedinnhold

En vel creepy kameralinse?

Mange fotografer klager stadig over at folk aldri ser naturlige ut når de vet de blir tatt bilde av. At mange mener grimaser, to fingre i været eller det å geipe er det mest naturlige i verden er en helt annen diskusjon. Her er derimot linsa som løser hele problemet.

Ta "hemmelige" bilder

Denne linsa, kalt "Super Secret Spy Lens", festes utenpå kameralinsen din og fungerer så som et periskop. Selv kan du tilsynelatende rette linsen mot et uskyldig objekt, mens egentlig tar du bilde av folk eller objekter som befinner seg umiddelbart til høyre eller venstre for deg. Neste som i en ekte James Bond film.

At det er et hull på siden av linsen din får vi håpe ingen legger merke til.

Creepy tilbehør

Linsen er utvilsomt en smule creepy. Det er neppe mange som blir fornøyd om det plutselig dukker opp bilder av dem som de ikke visste at ble tatt. Ifølge nettsiden og nettbutikken Photojojo er spionlinsen perfekt for å fange opp kamerasky, barn og om du skal fotografere andre uvitende i gatebildet. Vi er derimot usikre på hvor betryggende akkurat det er. Selv vil vi nok se opp for kameralinser med hull på siden fremover.
Linsen, som har en prislapp på 50 dollar, festes enkelt på ditt speilreflekskamera via et medfølgende adapter.
Kilde: Gizmodo.

Mer om
annonse