Tek.no

Nyhet

Windows-telefonen tok en kule for politimannen

God reklame for Microsoft?

Shutterstock
2 Mai 2014 17:00

Politimenn i Brasil er som regel tungt utstyrt med både skuddsikker vest og hva det måtte være når de skal opprettholde ro og orden i landet, men de færreste ikler seg slikt utstyr når de ikke er på jobb.

Politimannen vi nå skal høre om hadde ingenting å beskytte seg med når han brått overrasket en kriminell bande på to som var i full gang med å robbe foreldrene hans. Vel – han hadde ingenting annet enn en Windows-telefon fra Nokia, men det skulle vise seg å holde i massevis.

Ble truffet i rumpa

Den sivile politimannen skulle bare besøke foreldrene sine, da han oppdaget at huset var i full gang med å bli plyndret av to skurker. Historien forteller ikke noe mer enn at det til slutt gikk bra med samtlige i familien, og at følgende skjedde:

Før de to skurkene rømmer åstedet, så avfyrer de to skudd mot politimannen. Det ene bommer med god margin, mens det andre treffer han på den ene rumpeballen.

Heldigvis hadde politimannen en telefon av typen Nokia Lumia 520 i baklomma på buksa, som for øvrig kjører Windows som operativsystem. Om det hadde gått like bra dersom han hadde hatt en Android- eller iOS-telefon vites ikke, men Windows for mobil er det andre mest populære operativsystemet i Brasil. Dermed er det ikke usannsynlig at slike telefoner har reddet flere liv.

God fredag!

Om en drøy måned er det klart for fotball-VM i Brasil:
Se de 30 robotene skal sørge for et trygt mesterskap »

(Kilde: WPCentral)

annonse

Les også