Nyhet

Nye rykter: Galaxy S5 og Galaxy F kommer samtidig

Det nærmer seg en oppdatering fra Samsung.

Dagens Samsung Galaxy S4 ble lansert for omkring ni måneder siden, i under et enormt arrangement i New York. Dermed nærmer det seg så smått tid for en oppfølger til fjerde generasjon Galaxy S. Det er imidlertid mange som venter at en Galaxy S5 vil måtte gi fra seg rampelyset til en ny serie, som skal ha fått navnet Galaxy F.

Denne gangen er det koreanske ETNews som melder om at Samsung vil lage Galaxy F; en heftig telefon, kledt i metall.

Les også: Test av Samsung Galaxy S4

Like på innsiden?

Innsiden på begge de to telefonene har det gått mange spekulasjoner om. De fleste av dem omtaler Galaxy F som en metallkledt Galaxy S5. Så langt har vi sett den ukjente modellen G900F dukke opp i loggene hos AnTuTu, utstyrt med en raskere variant av dagens Snapdragon 800-brikke.

Det ryktes at skjermen vil få 2560 x 1600 bildepunkter, langt fler enn på dagens full-HD-skjermer. G900F-modellen som ble kjent for en tid tilbake, kjørte vanlig full-HD-oppløsning, men angivelig var oppløsningen begrenset i programvaren. Dermed kan det hende at den faktiske maskinvaren hadde høyere oppløsning.

Det er også ventet kraftige forbedringer i kamerateknologien. I tillegg er det vanskelig å si om Qualcomms nye Snapdragon 805-brikke kommer i tide til Galaxy S4s etterfølger.

Når blir lanseringen?

Tidligere rykter har omtalt Mobile World Congress i Barcelona som sannsynlig lanseringssted for Galaxy S5, mens Galaxy F kunne komme noe senere på året. De nyeste ryktene ser ut til å antyde at de kommer samtidig – men om det innebærer at Galaxy F kommer tidligere, eller at vi må vente lenger på Galaxy S5, er helt ukjent.

Les mer om Samsung G900F her

(Kilde: gsmarena.com)

Les også
Stadig flere hint om enda heftigere Galaxy S5
Les også
Brann kan forsinke Samsung Galaxy S5
Les også
Samsung Galaxy S5 kan bli vanntett
Les også
Galaxy Gear-oppfølgeren kan komme om en uke
Les også
– Samsung Galaxy S5 lanseres 23. februar
Les også
Mulig Galaxy S5 har svært kraftig innmat
Les også
«Turboversjonen» av Galaxy S4 er en råtass
Les også
Samsung Galaxy S4: Samsungs Android-konge har blitt enda bedre
annonse