Tek.no

Nyhet

LGs første telefon med Windows Phone 8 er lekket

Nok et selskap prøver seg på de fargerike flisene.

@evleaks/montasje
14 Mai 2014 15:00

Windows Phone er en smal plattform, med Nokia (nå Microsoft) som største mobiltelefonprodusent. Nå ser det imidlertid ut til at LG også har planer om å hive seg med på lasset, etter et lekket bilde.

Lite informasjon så langt

Slik skal LG Uni8 se ut.Foto: @evleaks

Telefonen skal ifølge ryktene få navnet LG Uni8, og ser ut til å skulle kjøre Windows Phone 8.1. Telefonens menysystem preges av de velkjente, fargerike flisene operativsystemet bygger på, og det krever naturlig nok litt å skille seg fra de andre produsentene på akkurat det området.

Telefonens ytre ser imidlertid ut til å gli rett inn i LGs portefølje, heller enn å bli en fargerik opplevelse slik vi kjenner fra blant annet Nokias og HTCs Windows Phone-mobiler.

Utenom bildet og vissheten om at telefonen faktisk ser ut til å bli lansert om kort tid, er det imidlertid lite å si. Det har nemlig så langt ikke blitt lekket noen form for spesifikasjoner eller annen informasjon.

Kjent kilde bak lekkasjen

Bildet ble ikke overraskende lekket på Twitter-siden til den etterhvert kjente brukeren @evleaks, som har stått bak utallige andre lekkasjer tidligere. Som regel har de også rett, så det er nok svært sannsynlig at LG i nærmeste fremtid vil lansere en Windows Phone-enhet – og at den vil se slik ut.

Windows Phone gjør det bra visse steder:
I disse 24 markedene har OS-et større markedsandel enn iOS! »

(Kilde: TheNextWeb)

annonse

Les også