Tek.no

Nyhet

Raven-kabinettet får bedre kjøling

14 Apr 2011 10:00

Silverstone oppdaterer Raven nok en gang, og denne gangen har resultatet blitt RV03. Kabinettet skal i all hovedsak ha de samme egenskapene som tidligere, men dybden skal være redusert ganske mye i forhold til RV02. Likevel skal det fremdeles være plass til Extended ATX.

Videre skal det være lettere å holde orden i kabelkaoset. Både via bredere kabelgater i forbindelse med harddiskrammene, men også ved en nydesignet løsning for strømforsyningen.

Hovedkortbrettet er fremdeles vinklet 90 grader i forhold til normalen, noe som Silverstone mener har en god effekt på temperaturen. I tillegg har den to Air Penetrator-vifter på 180 mm i bunnen, en 120 mm på toppen og mulighet for hele seks 120 mm-vifter i tillegg på diverse steder. Hovedkortbrettet har også et hull rett bak prosessoren for å gjøre det enklere å bytte prosessor eller kjøler.

Av harddiskplasser finner vi totalt ti stykker, hvorav seks går via egne adaptere som passer i brønnene for de optiske enhetene. Det er også to brønner for 2,5-tommers enheter samt syv brønner for optiske enheter.

Raven RV03 skal komme på markedet 25. april i år, med en pris på 117,20 Euro. Vekten er på 11,4 kg mens de strategiske målene er på 23,5 x 52,2 x 57,0 cm.

Les også
Linjelekker NAS-boks fra Silverstone
Les også
Silverstone Precision PS03B
Les også
Silverstone Fortress FT03
Les også
SilverStone SST-FP36B
Les også
Silverstone satser i høyden
annonse

Les også